Menuen er gældende fra d. 2/6. Er der spørgsmål til den aktuelle menu, kontakt da venligst restauranten.

Forret 

Dansk skinke med hvide asparges, spæde salater og karsemayo

 

Røget dyrekølle på sprødt maltbrød med hjertesalat og feta

 

Legeret fiskesuppe med lyssej, håndpillede rejer og grønt

 


 

Hovedret

Entrecôte af dansk kalv, serveret med sommergrønt og rødvinssauce

 

 Dagens friske fisk,

serveret med sommergrønt og saffransauce

 

 Medallions af sommerbuk serveret med sommergrønt og brombærglace

(Tillæg 35 kr.)

Alle hovedretter serveres med små nye kartofler


 

Dessert

Rabarbertrifli med honningristede gryn og hvid chokoldadeskum

 

Danske oste med figenmarmelade og syltede skovbær 

 

Fransk chokoladekage med vaniljeis og friske jordbær


 

2 retter 298,-

3 retter 348,-

 

 Der tages forbehold for ændrede priser og udsolgte varer.