Forretter

Jordskokkesuppe med ristet pancetta 

gulerod og persilleolie

78,-

 

Koldrøget torskefilet 

serveret med variation af blomkål 

og urtemayo

98,-

 

Lufttørret skinke af agustusgris

 med syltede æbler 

og ristede hasselnødder

88,-


 

Hovedretter

 

Torneudos af oksemørbrad

 serveret med vintergrønt og glace

268,-

 

Braiseret lammeculotte, 

med bagte rodfrugter og kraftig sauce

218,-

 

Grillet ribeye af kalv, 

serveret med vintergrønt og glace

238,-

 

Dagens friske fisk 

218,-

 

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel


 

Desserter

Cappuccino-is med passionsfrugt, hindbær 

og sprød karamel

78,-

 

Gateau Marcel med solbærsorbét

 og appelsin-sirup

88,-

 

4 forskellige Unika-oste med figenmarmelade

 og sprødt malt-knækbrød

98,-

 

 

 

 Der tages forbehold for ændrede priser og udsolgte varer.