Forret 

 

Røget hjortefilet

med unika-ost og tyttebærsirup

 

Hummerbisque med kammuslinger

og håndpillede rejer

 

Foie gras terrin

med syltede figner og sprødt maltbrød (tillæg 20,-)

 


 

Hovedret

 

Steak af oksefilet

serveret med ristede svampe og kraftig sauce

 

Citronbagt torsk 

serveret med smørstegt porre og hvidvinssauce

 

Svinemørbrad i urtefrakke

serveret med vintergrønt og kraftig sauce

 

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

 


 

Dessert

 

Æbletærte med chantilly-créme 

og syltede brombær

 

Danske unikaoste med figenkompot  

og syltede skovbær

 

Créme brulée

med vanillesyltet ananas og myntesukker 

 

2 retter 298,-

3 retter 348,-

 

 Der tages forbehold for ændrede priser og udsolgte varer.